Αίτηση εθελοντή

Πρόσκληση για εγγραφή εθελοντών στον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ»

Ως δείκτης πολιτισμού μιας κοινωνίας ο εθελοντισμός συνδέεται με την ανιδιοτελή προσφορά χρόνου ή/και γνώσης για την κοινή επίτευξη στόχων του φορέα, στον οποίο προσφέρει ο εθελοντής τις υπηρεσίες του.

Ο εθελοντισμός δεν είναι απλώς ένας όρος, είναι μια πολυμορφική διαδικασία και στάση ζωής, καθώς επιδρά εποικοδομητικά στο κοινωνικό στερέωμα δίνοντας νόημα και περιεχόμενο στη ζωή των ανθρώπων. Αφορά όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως κοινωνικών και οικονομικών διακρίσεων, προάγει την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στην προάσπιση θεμελιωδών δικαιωμάτων και ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή.

Σας καλούμε, λοιπόν, να εγγραφείτε ως εθελοντές στον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Βεργίνας «Αιγές», να ανταλλάξουμε εμπειρίες, ιδέες και γνώσεις ώστε όλοι μαζί να συμβάλουμε καθοριστικά στην προσπάθεια του συλλόγου για την πολιτιστική, πνευματική, κοινωνική και περιβαλλοντική αναβάθμιση του τόπου μας.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Συλλόγου www.psverginas.gr

(Πληροφορίες: Μάρθα Μουρατίδου, Γ.Γ. Συλλόγου, τηλ. 6973601420, Μαρία Ζησέκα, αναπληρώτρια Γ.Γ. Συλλόγου, τηλ. 6986844635, Αλέξανδρος Παυλίδης, Έφορος Εκδηλώσεων Συλλόγου, τηλ. 6975673074)


ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΟΡΕΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ : ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ «ΑΙΓΕΣ»
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ : ΝΠ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
E-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected], [email protected]

Συμφωνώ στην επεξεργασία των προσωπικών μου στοιχείων και συναινώ στη χρήση της εικόνας μου για τους σκοπούς του εθελοντισμού των διοργανώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Η παρούσα αίτηση συμμετοχής αναφέρεται αποκλειστικά στην προσφορά των εθελοντικών υπηρεσιών μου και δεν αναφέρεται σε καμία περίπτωση έμμισθης εργασιακής σχέσης. Παράλληλα είμαι υπεύθυνος για την προσωπική μου υγεία και τη σωματική μου ακεραιότητα.

 

Επικοινωνήστε

Πολιτιστικός - Μορφωτικός  Σύλλογος Βεργίνας ''Αιγές''

Βεργίνα Ημαθίας Τ.Κ 59 031 - Τηλ. 6974656021

Email : [email protected]

 

 

©2022 Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Κατασκευή ιστοσελίδας Τριανταφυλλίδης Χριστόφορος

Search