Δελτία τύπου

Βιβλιοπαρουσίαση

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ» σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Η Ημαθία στον 20ο αιώνα: Στιγμές της ιστορίας της» του Ημαθιώτη δημοσιογράφου – συγγραφέα Αλέκου Χατζηκώστα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και ώρα 11 το πρωί στο καφέ «Κάστρο» στον πεζόδρομο της Βεργίνας.

Το βιβλίο περιλαμβάνει ντοκουμέντα που είναι το αποτέλεσμα της έρευνας του συγγραφέα εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια σε κάθε είδους αρχεία (ξεχωριστή θέση κατέχουν τα Γενικά Αρχεία του Κράτους, Γ.Α.Κ. Ν. Ημαθίας), αλλά και σε πλήθος βιβλία, ψηφιακές βιβλιοθήκες κλπ. Ο αναγνώστης έχει την ευκαιρία μέσα από τις σελίδες του βιβλίου να ανατρέξει σε άγνωστες -σε μεγάλο βαθμό- πλευρές της τοπικής ιστορίας, να αντικρίσει μοναδικά ντοκουμέντα και να προβληματιστεί μέσα από αυτά. Στόχος είναι η σκιαγράφηση στιγμών της πλούσιας ιστορίας της Ημαθίας, η ανάδειξη των σχέσεών της, αλλά και των ιδιαίτερων στιγμών της με την ευρύτερη ιστορία της χώρας.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δικηγόρος Λάζαρος Κουμπουλίδης και ο ίδιος ο συγγραφέας.

Επικοινωνήστε

Πολιτιστικός - Μορφωτικός  Σύλλογος Βεργίνας ''Αιγές''

Βεργίνα Ημαθίας Τ.Κ 59 031 - Τηλ. 6974656021

Email : [email protected]

 

 

©2023 Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Κατασκευή ιστοσελίδας Τριανταφυλλίδης Χριστόφορος

Search