Δελτία τύπου

Εκδρομή στο MagicPark

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με αφορμή τη φετινή λήξη λειτουργίας των τμημάτων του, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ» διοργανώνει το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 εκδρομή στο MagicPark της Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο στην Ελλάδα με μία τεράστια ποικιλία παιχνιδιών σε ένα ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον.

Οι τιμές εισόδου είναι:
• 8 ευρώγια μαθητές Δημοτικού και συνοδούς
• 11 ευρώ για μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου


(σημειώνεται ότι εφόσον η πληρωμή γίνει μία βδομάδα νωρίτερα, οι τιμές διαμορφώνονται στα 7 ευρώ για μαθητές Δημοτικού και συνοδούς, και στα 8 ευρώ για μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου).


Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την ταμία του Συλλόγου κ. Ευδοξία Μανωλοπούλου(6981769574) ή να δηλώσουν τη συμμετοχή τους την Κυριακή 17/6 και ώρα 15.00-16.00 το απόγευμα στο πρώην Δημαρχείο Βεργίνας.


Η αναχώρηση με το λεωφορείο θα γίνει στις 7.30 το πρωί της Κυριακής 23/6 και η εκδρομή στο MagicParkθα συνδυαστεί με επίσκεψη στο Λαογραφικό – Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας – Θράκης.
Ελάτε να περάσουμε μια υπέροχη καλοκαιρινή μέρα!!

 

Επικοινωνήστε

Πολιτιστικός - Μορφωτικός  Σύλλογος Βεργίνας ''Αιγές''

Βεργίνα Ημαθίας Τ.Κ 59 031 - Τηλ. 6974656021

Email : [email protected]

Φόρμα επικοινωνίας

 

©2020 Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Κατασκευή ιστοσελίδας Τριανταφυλλίδης Χριστόφορος

Search