Δελτία τύπου

Διεξαγωγή συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στη Βεργίνα

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Με αφορμή το συλλαλητήριο για την Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί στη Βεργίνα ατις 9/7/2018 με πρωτοβουλία της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας/Σ.Πο.Σ.Κεν.Μακεδονίας& Θ/λίας και μετά την καθυστερημένη πρόσκληση του Συλλόγου μας -κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή- στη συγκέντρωση της 25/6/2018 στην Πατρίδα Ημαθίας από τον κ. Καγκελίδη Αντώνιο, πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου«Ευστάθιος Χωραφάς», μολονότι ουδέποτε ενημερωθήκαμε ή ζητήθηκε η άποψή μας για ένα σημαντικό γεγονός όπως η πραγματοποίηση συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στον τόπο μας, τη Βεργίνα,όντας οικοδεσπότες και έπειτα από συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου, αποφασίστηκε να συμμετέχουμε σε αυτό χωρίς κομματικές ή άλλες παρωπίδες.

Ως μοναδικός εκπρόσωπος - σύνδεσμος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «Αιγές»με την οργανωτική επιτροπή του συλλαλητηρίου ορίστηκε η κ. Έφη Κουσίδου, μέλος του Δ.Σ. και αναπληρώτρια γραμματέας του Συλλόγου.

Επικοινωνήστε

Πολιτιστικός - Μορφωτικός  Σύλλογος Βεργίνας ''Αιγές''

Βεργίνα Ημαθίας Τ.Κ 59 031 - Τηλ. 6974656021

Email : [email protected]