Δελτία τύπου

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

1η Προκήρυξη
O Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας «Αιγές» με τη στήριξη του ΚΑΠΑ Δήμου Βεροίας και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας διοργανώνει τον 3ο ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ
Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Ο αγώνας αποτελείται από δύο διαδρομές στις βόρειες πλαγιές των Πιερίων, 13 και 8,3χλμ, προσαρμοσμένες σε δύο ενδιάμεσα επίπεδα δρομέων, με εκκίνηση και τερματισμό την Βεργίνα Ημαθίας. Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στην ιστορία του Ανακτόρου των Αιγών, το εμβληματικό κτήριο του 4ου προχριστιανικού αιώνα που δημιούργησε ο βασιλιάς Φίλιππος Β΄ στο απόγειο της δύναμής του. Το ανάκτορο των Αιγών, όπου πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης και αναστήλωσης, είναι από τον Ιούνιο του 2018 μερικώς επισκέψιμο.

Σας καλούμε να επισκεφθείτε την Βεργίνα μας, να τρέξετε στις πλαγιές του Ανακτόρου και να γίνετε αποδέκτες της φιλοξενίας μας.

Η πλήρης ανακοίνωση με τους όρους και τις διαδικασίες συμμετοχής θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «Αιγές», www.psverginas.gr , την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου 2019.

Επικοινωνήστε

Πολιτιστικός - Μορφωτικός  Σύλλογος Βεργίνας ''Αιγές''

Βεργίνα Ημαθίας Τ.Κ 59 031 - Τηλ. 6974656021

Email : info@psverginas.gr