Δελτία τύπου

Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Με στόχο την έγκυρη ενημέρωση των μαθητών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας «Αιγές» σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας διοργανώνουν την Τετάρτη 23/01/2019, στο αμφιθέατρο του Νέου Μουσείου Αιγών, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την ασφαλή χρήση του διαδικτύου. Η δράση απευθύνεται σε μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και θα συμμετέχουν τα Γυμνάσια Βεργίνας και Μελίκης.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

10:30-10:40 Χαιρετισμός από τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «Αιγές», κ. Ιωακείμ Στάθη
10:40-12:10 Ομιλία από τον κ. Λιλιμπάκη Αθανάσιο, αστυνόμο Α΄ στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος με τίτλο: «Fairplay στο Διαδίκτυο»
12.10-12.30 Διάλειμμα
12:30-13:15 Ξενάγηση στο αίθριο του Ανακτόρου των Αιγών από την κ. Εύα Κοντογουλίδου, αρχαιολόγο στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας

Επικοινωνήστε

Πολιτιστικός - Μορφωτικός  Σύλλογος Βεργίνας ''Αιγές''

Βεργίνα Ημαθίας Τ.Κ 59 031 - Τηλ. 6974656021

Email : info@psverginas.gr

Φόρμα επικοινωνίας

©2019 Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Κατασκευή ιστοσελίδας Τριανταφυλλίδης Χριστόφορος