Τα νέα μας

Εκδήλωση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τους κινδύνους που ελλοχεύει η χρήση του διαδικτύου και τους ασφαλείς τρόπους πλοήγησης σε αυτό είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μαθητές και οι συνοδοί δάσκαλοί τους από τα Δημοτικά Σχολεία Βεργίνας – Παλατιτσίων και Αγίας Βαρβάρας το πρωινό της Τετάρτης 17 Απριλίου 2019.

Η δράση αποτελεί τη συνέχεια αντίστοιχων πρωτοβουλιών του Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «Αιγές», ο οποίος ευαισθητοποιείται σε θέματα που αφορούν στα παιδιά και πραγματοποιήθηκε στο Νέο Μουσείο των Αιγών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Βεργίνας – Παλατιτσίων και σε συνέργεια με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας.

Σκοπός της δράσης ήταν να ενημερώσει τα παιδιά αυτής της τρυφερής ηλικίας για τους τρόπους προφύλαξης και αποφυγής κακόβουλων και επικίνδυνων συμπεριφορών στο διαδίκτυο ώστε να τα ευαισθητοποιήσει σχετικά με την σωστή χρήση του.

Την εκδήλωση προλόγισε ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Βεργίνας – Παλατιτσίων κ. Λ.Σουλίδης και ακολούθησε η εξαιρετική παρουσίαση των αρχιφυλάκων κ.κ. Π.Μοναστηρίδου και Ι.Μακρή της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, την οποία παρακολούθησαν τα παιδιά με πραγματικό ενδιαφέρον και συμμετοχή.

©2019 Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Κατασκευή ιστοσελίδας Τριανταφυλλίδης Χριστόφορος

Search