Τα νέα μας

Με μεγάλη επιτυχία έγινε o καλοκαιρινός χορός 2019

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου μέσα σε κλίμα χαράς και κεφιού πραγματοποιήθηκε και φέτος ο Καλοκαιρινός Χορός του Συλλόγου Βεργίνας. Τα παραδοσιακά τραγούδια και οι χοροί σε συνδυασμό με το καλό φαγοπότι, γέμισαν με γελαστά πρόσωπα το δημοτικό parking της Βεργίνας από νωρίς το βράδυ της Παρασκευής 23 Αυγούστου 2019 και ο κόσμος το διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Καθώς ο πρόεδρος κ. Ιωακείμ Στάθης απουσίαζε για προσωπικούς λόγους, τον χαιρετισμό προς τους παρευρισκομένους απηύθυνε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Θεόδωρος Γκόγκος ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος κ. Αρ. Λαζαρίδης, ο νέος πρόεδρος της Τ.Κ. Βεργίνας κ. Αντ. Ζησιόπουλος, καθώς και ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Εμ. Εμμανουηλίδης.

Την εξαιρετική δημοσιογραφική του κάλυψη παρείχε το Verianet.gr και γι’ αυτό ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την Σοφία Βέιου.

Για άλλη μια χρονιά σημαντική ήταν η συμβολή των δεκάδων εθελοντών που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με αποτέλεσμα όλοι να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλον τον κόσμο που μας τίμησε ακόμα μία φορά με την συμμετοχή του.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη συνεργασία τους αποδίδονται στον κ. Θ. Αναγνωστόπουλο («Ολυμπιάδα»), καθώς και στους Συλλόγους Νεοκάστρου και Ν. Προδρόμου.

Με αγάπη για τον τόπο μας και τις παραδόσεις του, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!

Επικοινωνήστε

Πολιτιστικός - Μορφωτικός  Σύλλογος Βεργίνας ''Αιγές''

Βεργίνα Ημαθίας Τ.Κ 59 031 - Τηλ. 6974656021

Email : [email protected]

 

 

©2023 Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Κατασκευή ιστοσελίδας Τριανταφυλλίδης Χριστόφορος

Search