Τα νέα μας

Αιμοδοσία και δειγματολειψία - ενημέρωση δοτών μυελού των οστών

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Βεργίνας «Αιγές» πραγματοποίησε Εθελοντική Αιμοδοσία με τη βοήθεια της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας ,την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 από τις 8.30πμ το πρωί έως και τις 13.00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Σχολείο Βεργίνας. 

Επίσης πραγματοποιήθηκε από την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας και δειγματοληπτικός έλεγχος για όποιον επιθυμεί να γίνει δότης μυελού των οστών με τη σημαντική βοήθεια του κ Α.Ιατρόπουλου τον οποίο και ευχαριστούμε.

Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους αιμοδότες που συμμετείχαν στην αιμοδοσία , για την ανεκτίμητη προσφορά τους προς τον συνάνθρωπο καθώς και τη νεολαία του χωριού μας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας για να γίνουν δότες μυελού των οστών. Επίσης να ευχαριστήσουμε την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και είναι πάντα δίπλα μας ουραγός στις δράσεις μας όσον αφορά την Αιμοδοσία.

*Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε και το μέλος του Δ.Σ. Κώστα Εφραιμίδη που είναι υπεύθυνος Αιμοδοσίας και έτρεξε περισσότερο από όλους μας τη συγκεκριμένη δράση.

Επικοινωνήστε

Πολιτιστικός - Μορφωτικός  Σύλλογος Βεργίνας ''Αιγές''

Βεργίνα Ημαθίας Τ.Κ 59 031 - Τηλ. 6974656021

Email : [email protected]

 

 

©2024 Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Κατασκευή ιστοσελίδας Τριανταφυλλίδης Χριστόφορος

Search