Τα νέα μας

Στολισμός δέντρου στην Βεργίνα

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ευχαριστούμε θερμά τον δήμαρχο Βέροιας κύριο Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης τον αντιδήμαρχο κύριο ΑΡΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ,τον αντιδήμαρχο κύριο Παπαδόπουλο Βασίλη τον Πρόεδρο του χωριού μας Αντώνης Ζησιόπουλος και την καλή φίλη και Πολιτευτή της

Νέας Δημοκρατίας Λίνα Τουπεκτσή που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε τον κύριο Άρη Μπαλτατζιδη Macedonia security από τον Κοπανό για την χορηγία τεντών και την εταιρια Plaza Mavridis Bros Αλεξης και Χρηστος Μαυριδης https://www.facebook.com/plazaicecream.gr που όπως κάθε χρόνο έτσι κ εφέτος μας χορηγεί τον εξοπλισμό κατά υλικά για το ρόφημα ζεστής σοκολατας που προσφέρουμε.

Ευχαριστούμε τους κύριους Τροχοπουλο Παύλο και Νενο Αστέρη για την χορηγία τους στο μπαζαρ.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές και τις κυρίες της ΛΕΦΕΔ Ημαθίας που βοήθησαν κ ιδιαίτερα τον Μαλουτα Γιώργο για την ηλεκτρολογική εγκατάσταση και τον @Καραμητσόπουλο Νίκο για την βοήθεια του στον στολισμό του δέντρου.


Ευχαριστούμε όλους εσάς που γεμίσατε με την παρουσία σας την πλατεία του χωριού μας ελπίζουμε να χαρηκατε την φετινή γιορτή όσο και εμείς.

Καλά Χριστούγεννα και του χρόνου με υγεία!!!

Επικοινωνήστε

Πολιτιστικός - Μορφωτικός  Σύλλογος Βεργίνας ''Αιγές''

Βεργίνα Ημαθίας Τ.Κ 59 031 - Τηλ. 6974656021

Email : [email protected]

 

 

©2024 Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Κατασκευή ιστοσελίδας Τριανταφυλλίδης Χριστόφορος

Search