Τα νέα μας

2η συνάντηση χορωδιών στην Βεργίνα

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μια μοναδική καλλιτεχνική βραδιά γεμάτη από ήχους, μελωδίες και σπουδαία τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει και αγαπηθεί πραγματοποιήθηκε στο αίθριο του Νέου Μουσείου των Αιγών.

Ευχαριστούμε την άψογη μαέστρο μας Αναγνώστου Ελένη για την υποστήριξη της όλα αυτά τα χρόνια σε όλες μας τις εκδηλώσεις.

Ευχαριστούμε την ΕΦΑ Ημαθίας για την άριστη συνεργασία στην συνδιοργάνωση της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε για την όμορφη παρουσία τους τις χορωδίες: Μικτή χορωδία Πύργου, Χορωδία Συλλόγου Φίλων Πολυφωνικής Μουσικής Ιωαννίνων, Χορωδία και Μαντολινάτα Ωδείου Νάουσας, Σχολική Χορωδία Βέροιας μαζί με τη χορωδία του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της βραδιάς των καλεσμένων που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου, Τσαβδαριδη Λάζαρο βουλευτή ΝΔ για την οικονομική ενίσχυση, την εταιρεία ΑΦΟΙ Γαλλίκα για τη δωρεά χοιρινού κρέατος και τον ευγενικό παραγωγό που προτιμά να μείνει ανώνυμος για την προμήθεια του σε φρέσκα λαχανικά.

Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Καραμητσιοπουλο Νικόλαο και τον Μαλούτα Γεώργιο, οι οποίοι επιμελήθηκαν την καθαριότητα και τον φωτισμό του εξωτερικού χώρου του πρώην δημαρχείου Βεργίνας, καθώς επίσης την εκκλησία που μας δάνεισε σκεύη για το τραπέζι των φιλοξενούμενων.

Ευχαριστουμε τις γυναίκες της χορωδίας που μας πρόσφεραν απλόχερα το γλυκό για όλους τους καλεσμένους.

Ακόμη τους εθελοντές και τις εθελοντριες που βοήθησαν ώστε να έλθει εις πέρας το πριν αλλά και το μετά της όμορφης αυτής εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στη δεύτερη συνάντηση χορωδιών.

View the embedded image gallery online at:
http://www.psverginas.gr/el/ta-nea-mas/314-2#sigProId13e5b32c84

Επικοινωνήστε

Πολιτιστικός - Μορφωτικός  Σύλλογος Βεργίνας ''Αιγές''

Βεργίνα Ημαθίας Τ.Κ 59 031 - Τηλ. 6974656021

Email : [email protected]

 

 

©2024 Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Κατασκευή ιστοσελίδας Τριανταφυλλίδης Χριστόφορος

Search