Τα νέα μας

Γιορτή Τρίτης Ηλικίας 2018

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 


Μέσα σε κλίμα χαράς και κεφιού πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου 2018 στο εστιατόριο «ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ» στη Βεργίνα η γιορτή της Τρίτης Ηλικίας που οργάνωσε για άλλη μια χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ». Γελαστά πρόσωπα, ιστορίες και αναμνήσεις, φαγοπότι, τραγούδια και χορός (με τους Ψαθάδες, τον Γ.Μητρόπουλο και τον Θ.Χριστοδουλόπουλο) ήταν οι εικόνες που πλημμύρισαν τον χώρο, ενώ οι ηλικιωμένοι το γλέντησαν με την καρδιά τους αφού αντάμωσαν ξανά και ξέφυγαν, έστω για λίγο, από την καθημερινότητα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωακείμ Στάθης χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στην αξία που έχουν οι ηλικιωμένοιγια τις επερχόμενες γενιές ευχόμενος καλή αντάμωση σε όλους για την επόμενη χρονιά, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ιερέας της ενορίας Βεργίνας πατήρ Μακάριος και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Βεργίνας κ. Μ. Εμμανοηλίδης.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο κ. Μενέλαος Τσακιρίδης μίλησε ποιητικά και τρυφερά για τους συνομήλικους του παροτρύνοντάς τους να στηρίζουν τον Σύλλογο και να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις του!

Επικοινωνήστε

Πολιτιστικός - Μορφωτικός  Σύλλογος Βεργίνας ''Αιγές''

Βεργίνα Ημαθίας Τ.Κ 59 031 - Τηλ. 6974656021

Email : [email protected]

 

 

©2022 Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Κατασκευή ιστοσελίδας Τριανταφυλλίδης Χριστόφορος

Search