Τα νέα μας

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ 2018

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μέσα στο γιορτινό κλίμα των ημερών, με χαρούμενη διάθεση και έντονο οικολογικό πνεύμα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και η φετινή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ» με τη συμπαράσταση της ΚΕΠΑ του Δ. Βέροιας.

Το απόγευμα της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου 2018 μικροί και μεγάλοι γέμισαν την πλατεία του χωριού. Το «εναλλακτικό» Δέντρο των Ευχών, που αποτελεί μια συνειδητή επιλογή ώστε να μην χρησιμοποιηθεί δέντρο που έχει κοπεί ή πλαστικό δέντρο, φωτίστηκε από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ιωακείμ Στάθη δίνοντας έτσι το σύνθημα για την έναρξη της εκδήλωσης.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Βέροιας υπό τη διεύθυνση του κ. Βαλάντη Κυριακίδη γέμισε με ξεχωριστό μουσικό ρυθμό και χρώμα τη φετινή γιορτή.

H Χορωδία του Συλλόγου, η Σχολική Χορωδία Βέροιας και η Παιδική Χορωδία Βέροιας υπό τη διεύθυνση της κ. Ελένης Αναγνώστου τραγούδησαν μελωδικά εορταστικά τραγούδια, με τη συμμετοχή δύο αξιόλογων νέων καλλιτεχνών, της μέτζο σοπράνο κ. Στεφανίας Γκουντουρά και του βαρύτονου κ. Γεωργίου Κυρόπουλου.

Τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Βεργίνας-Παλατιτσίων που συμμετέχουν στα τμήματα του Συλλόγου έδωσαν παραδοσιακό χρώμα στη φετινή γιορτή, ψάλλοντας παραδοσιακά κάλαντα με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού και ταμία του Συλλόγου κ. Ευδοξίας Μανωλοπούλου. Τα παιδιά τραγούδησαν με τη συνοδεία της ποντιακής λύρας που έπαιξε ο Κώστας Πεκιαρίδης.

Μικροί και μεγάλοι γεύτηκαν υπέροχες λιχουδιές, προσφορά μελών της Χορωδίας και του Δ.Σ. του Συλλόγου, ενώ τα παιδιά φωτογραφήθηκαν με τον Άη Βασίλη και γέμισαν τα προσωπάκια τους με πολύχρωμες χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές που επιμελήθηκε η γραμματέας του Συλλόγου μας κ. Τάνια Ανδρεάδου.

Την γιορτινή διάθεση μοιράστηκαν μαζί μας ο Ιερέας της ενορίας Βεργίνας πατήρ Μακάριος, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Δ. Βέροιας κ. Αρ. Λαζαρίδης, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Βεργίνας κ. Μ. Εμμανοηλίδης και ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας κ. Λ. Ακριβόπουλος, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την φετινή εκδήλωση του Συλλόγου.

*Ο Σύλλογος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, πέρα από όλους όσους προαναφέρθηκαν, τον κ. Αριστείδη Μπαλτατζίδη και την «Μακεδονική Security» που παρείχε αφιλοκερδώς τα κιόσκια, τον κ. Μελέτη Σισμανίδη που ανέλαβε αφιλοκερδώς τη μεταφορά της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δ. Βέροιας, τους κ.κ. Γιώργο Μαλούτα, Αντώνη Παπχιάνο, Κώστα Νιζάμη και Ιάκωβο Ιωαννίδη που βοήθησαν στο στήσιμο της υποδομής της εκδήλωσης, καθώς και τον κ. Μπάμπη Μακρή που έγινε για λίγο Άη Βασίλης μοιράζοντας πολλά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Τέλος, θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που στηρίζουν τις δράσεις του Συλλόγου, ιδιαιτέρως τους γονείς των παιδιών που βρίσκονται δίπλα σε κάθε προσπάθειά μας και περισσότερο απ’ όλους τα ίδια τα παιδιά μας διότι με τη φρεσκάδα, τη ζωντάνια και τη δημιουργικότητά τους δίνουν τη δύναμη σε όλους εμάς να συνεχίζουμε για το καλύτερο!

Σας ευχόμαστε όλους να έχετε χαρούμενες γιορτές
γεμάτες υγεία, αγάπη και Πολιτισμό!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

Επικοινωνήστε

Πολιτιστικός - Μορφωτικός  Σύλλογος Βεργίνας ''Αιγές''

Βεργίνα Ημαθίας Τ.Κ 59 031 - Τηλ. 6974656021

Email : [email protected]

 

 

©2022 Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Κατασκευή ιστοσελίδας Τριανταφυλλίδης Χριστόφορος

Search