Τα νέα μας

Βραδιά Τρίτης Ηλικίας 2019

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το βράδυ της Πέμπτης 13 Νοεμβρίου 2019 στο καφέ - εστιατόριο «Αιγές» στη Βεργίνα πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα χαράς και κεφιού η γιορτή της Τρίτης Ηλικίας που οργάνωσε και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ».

Όμορφες εικόνες με χαρούμενα πρόσωπα, ιστορίες και αναμνήσεις, φαγοπότι, αστεία και πειράγματα, τραγούδια και χορούς (με τον Γ. Σκηπητάρη, τον Π. Τουρνά, τον Γ.Μητρόπουλο, τον Θ.Χριστοδουλόπουλο και τον Ιωάν. Καζελίδη) πλημμύρισαν τον χώρο και όλοι οι συμμετέχοντες το γλέντησαν με την καρδιά τους ξεφεύγοντας, έστω και για λίγες ώρες, από την καθημερινότητα.

Λόγω απουσίας του προέδρου κ. Ιωακείμ Στάθη, χαιρετισμό προς τους παρευρισκομένους απηύθυνε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Θεόδωρος Γκόγκος, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσφορά των ηλικιωμένων για τις προηγούμενες και τις επερχόμενες γενιές και ευχήθηκε να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή την επόμενη χρονιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Βέροιας κ. Αρ. Λαζαρίδης, καθώς και ο δικηγόρος κ. Λάζ. Ιωσηφίδης.

Ιδιαίτερα αισθητή σε όλους ήταν η απουσία του κ. Μενέλαου Τσακιρίδη, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί για λόγους υγείας.

Για τα χρήσιμα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς, ο Σύλλογος ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους επαγγελματίες του χωριού μας κ.κ. Αναξαγόρου – Παπχιάνου Ειρήνη (φαρμακείο), Βουλγαροπούλου Παναγιώτα (market), Ζησέκα Νικόλαο (café – restaurant) και Μητρόπουλο Νικόλαο (market).

Θερμές ευχαριστίες επίσης οφείλονται στους μουσικούς κ.κ. Γ. Μητρόπουλο, Π. Τουρνά, Γ. Σκηπητάρη και Θ. Χριστοδουλόπουλο, οι οποίοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην φετινή εκδήλωση τιμώντας κι αυτοί με τον τρόπο τους όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτήν.

Καλή αντάμωση του χρόνου!

Επικοινωνήστε

Πολιτιστικός - Μορφωτικός  Σύλλογος Βεργίνας ''Αιγές''

Βεργίνα Ημαθίας Τ.Κ 59 031 - Τηλ. 6974656021

Email : [email protected]

 

 

©2022 Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Κατασκευή ιστοσελίδας Τριανταφυλλίδης Χριστόφορος

Search