Τα νέα μας

Χριστούγεννα στη Βεργίνα 2019

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μέσα στο γιορτινό κλίμα των ημερών και με χαρούμενη διάθεση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και η φετινή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ» σε συνεργασία με την Τ.Κ. Βεργίνας, την ΚΕΠΑ του Δ. Βέροιας και την Π.Ε. Ημαθίας.

Το απόγευμα της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου 2019 μικροί και μεγάλοι γέμισαν την πλατεία του χωριού. Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Ιωακείμ Στάθης και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Ζησιόπουλος Αντώνιος καλωσόρισαν τον κόσμο και έδωσαν το σύνθημα για την έναρξη της εκδήλωσης.

 

H Χορωδία του Συλλόγου και η Σχολική Χορωδία Βέροιας με την συμμετοχή πολλών παιδιών υπό τη διεύθυνση της κ. Ελένης Αναγνώστου τραγούδησαν μελωδικά εορταστικά τραγούδια και κάλαντα από την χώρα μας και από άλλα μέρη του κόσμου.

Το τρενάκι από την Γιορτή Σοκολάτας έφτασε στην πλατεία του χωριού και ο Άη Βασίλης μοίρασε γλυκά και σοκολάτες στα παιδιά που χόρεψαν μαζί με τα ξωτικά του.

Ο δήμαρχος του Δ. Βέροιας κ. Κων/τίνος Βοργιαζίδης μαζί με τα παιδιά έδωσαν το σύνθημα για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικού δέντρου, ενώ η Φιλαρμονική της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας υπό τη διεύθυνση του κ. Βαλάντη Κυριακίδη γέμισε με ξεχωριστό μουσικό ρυθμό και χρώμα και τη φετινή γιορτή.

Μικροί και μεγάλοι γεύτηκαν υπέροχες λιχουδιές, ενώ τα παιδιά φωτογραφήθηκαν με τον Άη Βασίλη και γέμισαν τα προσωπάκια τους με πολύχρωμες χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές.

Την γιορτινή διάθεση μοιράστηκαν μαζί μας ο Ιερέας της ενορίας Βεργίνας πατήρ Μακάριος, ο Δήμαρχος Δ.Βέροιας κ.Βοργιαζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Δ. Βέροιας κ.κ. Ασλάνογλου και Τσαχουρίδης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νεστορόπουλος, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την φετινή εκδήλωση.

Ευχαριστούμε τον Δ. Βέροιας και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Βοργιαζίδη, την ΚΕΠΑ του Δ. Βέροιας, την Π.Ε. Ημαθίας, τον πρόεδρο της Τ.Κ. Βεργίνας κ. Ζησιόπουλο και τους τοπικούς συμβούλους, την κ. Αναγνώστου και την Σχολική Χορωδία Βέροιας, καθώς και την κ. Τ.Ανδρεάδου. Τέλος, θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που πάντα στηρίζουν τις δράσεις του Συλλόγου, ιδιαιτέρως τους γονείς/κηδεμόνες των παιδιών που βρίσκονται δίπλα σε κάθε προσπάθειά μας και περισσότερο απ’ όλους τα ίδια τα παιδιά μας διότι με τη φρεσκάδα, τη ζωντάνια και το χαμόγελό τους δίνουν τη δύναμη σε όλους εμάς να συνεχίζουμε για το καλύτερο!

Σας ευχόμαστε όλους να έχετε χαρούμενες γιορτές
γεμάτες υγεία, αγάπη και Πολιτισμό!

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Επικοινωνήστε

Πολιτιστικός - Μορφωτικός  Σύλλογος Βεργίνας ''Αιγές''

Βεργίνα Ημαθίας Τ.Κ 59 031 - Τηλ. 6974656021

Email : [email protected]

 

 

©2023 Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Κατασκευή ιστοσελίδας Τριανταφυλλίδης Χριστόφορος

Search