Τα νέα μας

Δωρεάν pap test στις γυναίκες της περιοχής μας

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με στόχο την προαγωγή της υγείας των γυναικών, το Κέντρο Υγείας Βέροιας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ» διενήργησε δωρεάν pap test στις γυναίκες της περιοχής μας καθώς επίσης έδωσε και παραπεμπτικά για μαστογραφία, υπερηχογράφημα μαστού και μέτρηση οστικής πυκνότητας.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι διότι το ενδιαφέρον και η προσέλευση των γυναικών ήταν αρκετά ικανοποιητική .Η δράση ξεκίνησε από χθες 21 Ιουνίου έως και σήμερα 22 Ιουνίου 2022 το μεσημέρι. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θέλει να ευχαριστήσει όλες τις κυρίες που συμμετείχαν και προσήλθαν στο αγροτικό ιατρείο Βεργίνας, καθώς και τη Μαρία Ζησέκα μέλος του Δ.Σ που συμμετείχε πιο ενεργά από όλους μας στην οργάνωση αυτής της προσπάθειας .Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό του Κέντρου Υγείας Βέροιας, που εκτός από τις επιστημονικές γνώσεις που διαθέτει ,έδωσε «ψυχή» και τον καλύτερο εαυτό του για τη συγκεκριμένη δράση.

Ευχαριστούμε θερμά:

Χατζή Μαρία-Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Βέροιας
Χαραλαμπίδη Νικόλαο -γιατρός
Μπαρμπαγιάννη Σωτηρία-νοσηλεύτρια
Γουμένη Κυριακή-μαία
Καλλιούπη Αναστασία -μαία

 

Επικοινωνήστε

Πολιτιστικός - Μορφωτικός  Σύλλογος Βεργίνας ''Αιγές''

Βεργίνα Ημαθίας Τ.Κ 59 031 - Τηλ. 6974656021

Email : [email protected]

 

 

©2022 Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Κατασκευή ιστοσελίδας Τριανταφυλλίδης Χριστόφορος

Search