Τα νέα μας

Ευχαριστίες για την συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία του Ιουνίου2022

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μία πράξη αλτρουισμού και αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Χθες 4 ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας Αιμοδοσία με την πολύτιμη βοήθεια της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμπολίτες μας που αιμοδότησαν και έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν συνολικά 18 μονάδες αίματος. Επίσης, ιδιαίτερα ευχαριστεί το προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας που διενήργησε την αιμοδοσία για την άψογη και συνεχή στήριξη στο Σύλλογό μας.

Επίσης να ευχαριστήσουμε το Νίκο Καραμητσιόπουλο για την πολύτιμη βοήθειά του και την αδερφή του Ελένη Καραμητσιοπούλου(μοδίστρα) για τη βοήθειά της στο πανό. Ευχαριστίες για τον αντιδήμαρχο Τεχνικών του Δήμου Βέροιας ,Αλέξανδρο Τσαχουρίδη και τέλος στον υπεύθυνο Αιμοδοσίας και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας Εφραιμίδη Κωνσταντίνο.

 

 

Επικοινωνήστε

Πολιτιστικός - Μορφωτικός  Σύλλογος Βεργίνας ''Αιγές''

Βεργίνα Ημαθίας Τ.Κ 59 031 - Τηλ. 6974656021

Email : [email protected]

 

 

©2023 Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Κατασκευή ιστοσελίδας Τριανταφυλλίδης Χριστόφορος

Search